Ratkaisemme potilaskuljetusten haasteet

Lähes 40-vuotisen tuotekehityksen aikana olemme ratkaisseet potilaankuljetuksen pienet ja suuret haasteet. Tavoitteenamme on keventää ensihoitajien työtä poistamalla fyysiset nostot ja huonot työskentelyasennot koko potilaan siirtoketjusta. Kehitämme tuotteitamme jatkuvasti käyttötilanteiden ehdoilla, yhdessä käyttäjien kanssa.

Tutkimme edistyksellisiä materiaalivaihtoehtoja löytääksemme kestävimmät ja laadukkaimmat ratkaisut – ensimmäisenä maailmassa. Toimme markkinoille maailman ensimmäiset teräksiset paarit jo 1970-luvulla. 1990-luvulla siirryimme valmistamaan paarit kevyestä komposiittimateriaalista – jälleen ensimmäisenä maailmassa.

Pensi tunnetaan maailmalla innovatiivisista ratkaisuista, jotka uudistavat koko toimialaa. Ideamme monikäyttöisistä paareista on mullistanut koko potilaansiirtoprosessin ja mahdollistanut entistä paremman työergonomian. Alan pioneerina olemme lanseeranneet myös mm. sähköavusteisen lastauksen, joka tekee potilassiirroista entistä turvallisempia ja kevyempiä.

Täällä voit tutustua tarkemmin tuotekehityshistoriaamme »

Aktiivisen tuotekehityksen ansiosta ratkaisuillamme on myös markkinoiden edullisimmat käyttökustannukset. Kustannustehokkuutta luovat paitsi tuotteiden laatu ja kestävyys, myös mukautuminen erilaisiin tarpeisiin. Kehitämme jatkuvasti innovatiivisia lisävarusteita, joiden avulla paareista ja muista siirtokuljetustuotteista saadaan entistä monikäyttöisempiä.