SIIRTOKULJETUSALAN SUUNNANNÄYTTÄJÄ

Pensi Rescue Oy

Pensi Rescue Oy on siirtokuljetusten suunnannäyttäjä, jonka edistykselliset ratkaisut ovat uudistaneet koko toimialaa jo useiden vuosikymmenien ajan. Haluamme ratkaista potilaskuljetusten haasteet myös tulevaisuudessa, siksi markkinoimme tällä hetkellä Frestems Oy:n valmistamia, siviilipuolelle suunniteltuja potilaansiirtotuotteita.

Pensin ambulanssi- ja siirtokuljetustuotteet tunnettiin maailmalla korkeasta laadusta, kestävyydestä ja ainutlaatuisista innovaatioista.

 

Koko tuotekehityksemme ja tuotantomme keskittyi vuosikymmeniä sujuvoittamaan ja keventämään potilaskuljetuksia ja ensihoitajien työtä.

Pensi on tuonut markkinoille lukuisia innovaatioita ensimmäisenä maailmassa: 1990-luvulla komposiittirakenteiset monitoimipaarit ja 2000-luvulla ergonomisen paarin lastauksen.

Pensin innovatiivisia ratkaisuja käytetään jo useassa maassa. Haluamme auttaa ensihoito-organisaatioita kehittämään työympäristöä ja työtapoja sekä potilaskuljetusten kustannustehokkuutta.

Tuotekehitys

Ratkaisuja potilaskuljetusten haasteisiin

Yli 50-vuotisen historiamme aikana olemme ratkaisseet potilaankuljetuksen pienet ja suuret haasteet. Tavoitteenamme on ollut keventää ensihoitajien työtä poistamalla fyysiset nostot ja huonot työskentelyasennot koko potilaan siirtoketjusta, kaikissa mahdollisissa tilanteissa.

Pensi on ollut tunnettu maailmalla innovatiivisista ratkaisuista, jotka uudistavat koko toimialaa.

Ideamme monikäyttöisistä paareista on mullistanut koko potilaansiirtoprosessin ja mahdollistanut entistä paremman työergonomian.

Pensillä on vuosikymmenten kokemus ambulanssi- ja siirtokuljetustuotteiden markkinoista ja erilaisista käyttötilanteista. Nykyään toimimme Frestems Oy:n valmistamien tuotteiden markkinoijana.