SIIRTOKULJETUSALAN SUUNNANNÄYTTÄJÄ

Pensi Rescue Oy

Pensi on siirtokuljetusten suunnannäyttäjä, jonka edistykselliset ratkaisut ovat uudistaneet koko toimialaa jo useiden vuosikymmenien ajan. Haluamme ratkaista potilaskuljetusten haasteet myös tulevaisuudessa, siksi kehitämme tuotteitamme jatkuvasti käyttötilanteiden ehdoilla.

Pensin ambulanssi- ja siirtokuljetustuotteet tunnetaan maailmalla korkeasta laadusta, kestävyydestä ja ainutlaatuisista innovaatioista. Koko tuotekehityksemme ja tuotantomme on keskittynyt vuosikymmeniä sujuvoittamaan ja keventämään potilaskuljetuksia ja ensihoitajien työtä. Tarkka keskittyminen omaan ydinosaamiseemme takaa, että voimme tarjota markkinoiden kehittyneimmät tuotteet – edullisilla elinkaarikustannuksilla.

Pensi on tuonut markkinoille lukuisia innovaatioita ensimmäisenä maailmassa: esimerkiksi 1970-luvulla teräspaarit, 1990-luvulla komposiittirakenteiset monitoimipaarit ja 2000-luvulla sähköavusteisen lastauksen.

Pensin innovatiivisia ratkaisuja käytetään jo useassa maassa. Oma tuotantomme ja tuotekehityksemme sijaitsevat Suomessa, mutta kehitämme tuotteet vastaamaan paikallisten markkinoiden tarpeita, yhteistyössä paikallisten käyttäjien ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Pyrimme aina pitkäikäisiin kumppanuuksiin. Haluamme auttaa asiakkaitamme kehittämään työympäristöä ja työtapoja sekä siirtokuljetusten kustannustehokkuutta.

Tuotekehitys

Ratkaisemme potilaskuljetusten haasteet

Yli 50-vuotisen tuotekehityksen aikana olemme ratkaisseet potilaankuljetuksen pienet ja suuret haasteet. Tavoitteenamme on keventää ensihoitajien työtä poistamalla fyysiset nostot ja huonot työskentelyasennot koko potilaan siirtoketjusta. Kehitämme tuotteitamme jatkuvasti käyttötilanteiden ehdoilla, yhdessä käyttäjien kanssa.

Tutkimme edistyksellisiä materiaalivaihtoehtoja löytääksemme kestävimmät ja laadukkaimmat ratkaisut – ensimmäisenä maailmassa. Toimme markkinoille maailman ensimmäiset teräksiset paarit jo 1970-luvulla. 1990-luvulla siirryimme valmistamaan paarit kevyestä komposiittimateriaalista – jälleen ensimmäisenä maailmassa.

Pensi tunnetaan maailmalla innovatiivisista ratkaisuista, jotka uudistavat koko toimialaa. Ideamme monikäyttöisistä paareista on mullistanut koko potilaansiirtoprosessin ja mahdollistanut entistä paremman työergonomian. Alan pioneerina olemme lanseeranneet myös mm. sähköavusteisen lastauksen, joka tekee potilassiirroista entistä turvallisempia ja kevyempiä.

Aktiivisen tuotekehityksen ansiosta ratkaisuillamme on myös markkinoiden edullisimmat käyttökustannukset. Kustannustehokkuutta luovat paitsi tuotteiden laatu ja kestävyys, myös mukautuminen erilaisiin tarpeisiin. Kehitämme jatkuvasti innovatiivisia lisävarusteita, joiden avulla paareista ja muista siirtokuljetustuotteista saadaan entistä monikäyttöisempiä.

Tuotanto

Edistykselliset materiaalit ja pitkä kokemus

Pensin tuotteiden korkean laadun takaa löytyvät edistykselliset materiaalit, lähes 40 vuoden tuotekehitys ja pitkä kokemus ambulanssituotteiden valmistuksesta. Kehitämme tuotteita jatkuvasti markkinoiden tarpeiden ehdoilla, siksi tuotantomme ja tuotekehityksemme sijaitsevat saman katon alla.

Päätuotteidemme valmistuksessa käytetään kevyitä ja kestäviä komposiittimateriaaleja. Komposiittirakenteiset tuotteet soveltuvat haastaviin käyttöolosuhteisiin ja niiden puhdistaminen on helppoa. Aloimme valmistaa komposiittirakenteisia paareja jo 90-luvulla, ensimmäisenä maailmassa. Monen muun tuotemerkin paarit valmistetaan vielä tänä päivänäkin metallista.

Pensillä on vuosikymmenten kokemus ambulanssi- ja siirtokuljetustuotteiden valmistuksesta. Tutkimme jatkuvasti uusia, edistyksellisiä materiaalivaihtoehtoja ja kehitämme tuotteitamme yhteistyössä käyttäjien kanssa.

Laatu

Pensi – lupaus laadusta

Pensin innovatiiviset tuotteet uudistavat ensihoidon työtapoja, mutta ennen kaikkea tuotteemme ovat luotettavia ja kestäviä. Otamme vakavasti sekä tuotteidemme että asiakkaidemme arjen toimivuuden. Palvelemme loppuun saakka, emmekä katoa kauppojen jälkeen.

Pensin tuotteet ovat CE-merkittyjä luokan I lääkinnällisiä laitteita. Ne täyttävät sekä uuden EU:n lääkinnällisten laitteiden asetuksen (2017/745) että soveltuvin osin standardien 1865 ja 1789 vaatimukset.