Siirtokuljetusalan suunnannäyttäjä

Pensi on siirtokuljetusten suunnannäyttäjä, jonka edistykselliset ratkaisut ovat uudistaneet koko toimialaa jo useiden vuosikymmenien ajan. Haluamme ratkaista potilaskuljetusten haasteet myös tulevaisuudessa, siksi kehitämme tuotteitamme jatkuvasti käyttötilanteiden ehdoilla.

Pensin ambulanssi- ja siirtokuljetustuotteet tunnetaan maailmalla korkeasta laadusta, kestävyydestä ja ainutlaatuisista innovaatioista. Koko tuotekehityksemme ja tuotantomme on keskittynyt vuosikymmeniä sujuvoittamaan ja keventämään potilaskuljetuksia ja ensihoitajien työtä. Tarkka keskittyminen omaan ydinosaamiseemme takaa, että voimme tarjota markkinoiden kehittyneimmät tuotteet – edullisilla elinkaarikustannuksilla.

Pensi on tuonut markkinoille lukuisia innovaatioita ensimmäisenä maailmassa: esimerkiksi 1970-luvulla teräspaarit, 1990-luvulla komposiittirakenteiset monitoimipaarit ja 2000-luvulla sähköavusteisen lastauksen.

Voit tutustua tuotekehityshistoriaamme tarkemmin täällä »

Pensin innovatiivisia ratkaisuja käytetään jo useassa maassa. Oma tuotantomme ja tuotekehityksemme sijaitsevat Suomessa, mutta kehitämme tuotteet vastaamaan paikallisten markkinoiden tarpeita, yhteistyössä paikallisten käyttäjien ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Pyrimme aina pitkäikäisiin kumppanuuksiin. Haluamme auttaa asiakkaitamme kehittämään työympäristöä ja työtapoja sekä siirtokuljetusten kustannustehokkuutta.