TUOTTEET

MONIKÄYTTÖISET TUOTTEET TUOVAT SÄÄSTÖJÄ JA PARANTAVAT TYÖERGONOMIAA

Pensin monikäyttöiset tuotteet parantavat potilaiden siirtämisen ja kuljettamisen laatua ja tehokkuutta. Tarjoamme ammattimaisen hoito- ja kuljetushenkilöstön käyttöön kevyet ja kestävät siirtokuljetusratkaisut – edullisilla käyttökustannuksilla. Pensin tuotteet perustuvat innovatiivisiin ja ainutlaatuisiin ratkaisuihin. Siksi niiden  monikäyttöisyyttä kannattaa verrata muihin markkinoilla oleviin tuotteisiin.

Pensi Carbon -paarit

Potilas voidaan siirtää ja kuljettaa ergonomisesti useimmissa tapauksissa samoilla paareilla lähtöpaikasta hoitopaikkaan.

Ergomy TOTAL

Paarien kiinnitys- ja lastausjärjestelmät ambulansseihin ja muihin paarikuljetuksiin hyväksyttyihin ajoneuvoihin.

HUOLTO JA VARAOSAT

Kohti huoletonta ja huoltovapaata arkea

Pensin ambulanssituotteet on suunniteltu kestämään käyttöä haastavissakin olosuhteissa. Paarit ja muut siirtokuljetustuotteet kehitetään mahdollisimman huoltovapaiksi ja helpoiksi huoltaa.

Tarvittaessa huolto sujuu mahdollisimman tehokkaasti. Pensin kansainvälinen huoltoverkosto palvelee paikallisesti lähelläsi. Asiakkaanamme et joudu käyttämään aikaasi varaosien etsimiseen – saat ne paikallisesta varaosavarastostamme. Autamme myös sopivien lisävarusteiden valinnassa, mikäli haluat tuotteista entistä monikäyttöisempiä.

TAKUU

Kestävät ja laadukkaat tuotteet

Kaikilla Pensin valmistamilla tuotteilla on vuoden takuu. Tuotteemme on kuitenkin suunniteltu kestämään vuosien käyttöä haastavissa olosuhteissa.

Meille on kunnia-asia tehdä asiat kerralla oikein ja valmistaa virheettömiä tuotteita, joiden avulla asiakkaamme voivat kehittää sekä työympäristöä että potilaskuljetusten laatua. 

PENSIN MYYNTIEHDOT

Pensin tavoitteena on ylittää asiakkaiden odotukset. Pidämme lupauksemme ja panostamme korkeaan asiakastyytyväisyyteen. Jokainen pensiläinen vastaa omalla työpanoksellaan asiakkaalle toimitettujen ratkaisujen korkeasta laadusta.