Carbon-paarit

MONIKÄYTTÖISET PAARIT KOKO POTILAAN SIIRTO- JA KULJETUSKETJUUN, AMBULANSSEIHIN JA MUIHIN PAARIKULJETUKSIIN HYVÄKSYTTYIHIN TIELIIKENNEAJONEUVOIHIN

Carbon-paarit mukautuvat kattavasti potilaan siirtämiseen. Potilas voidaan siirtää ja kuljettaa ergonomisesti useimmissa tapauksissa samoilla paareilla lähtöpaikasta hoitopaikkaan.

Paarit ovat ammattimaiselle hoito- ja kuljetushenkilöstölle helppoja ja ergonomisia käsitellä, sekä potilaille miellyttäviä ja turvallisia. Monitoimipaarit muuntuvat tarvittaessa tuoliasentoon, mahtuvat ahtaista tiloista ja ratkaisevat ajoneuvoon lastauksen haasteet. Eivätkä ne paina tai vie enempää tilaa kuin perinteiset työntöpaarit – päinvastoin!

Monikäyttöisillä paareilla ja innovatiivisilla lisävarusteilla voidaan rakentaa yksilöllinen, juuri tarpeitanne vastaava kokonaisratkaisu.

  • Lastaa paarit ajoneuvoon/ajoneuvosta kevyemmin
  • Ota potilas paareille vaikka suoraan seisovasta asennosta
  • Siirrä potilasta vähemmällä kuormituksella – ja useimmissa tapauksissa vain yhdellä paarilla
  • Liiku sujuvasti kapeissakin tiloissa
  • Laskeudu pehmeästi portaissa

Carbon on ultrakevyt monitoimipaari – paino vain 29 kiloa (ilman lisävarusteita).

Paareilla ammattimainen hoito- tai kuljetushenkilöstö voi siirtää potilasta tieliikenneajoneuvon ulkopuolella ja kuljettaa tieliikenneajoneuvossa hyväksyttyyn kiinnitysjärjestelmään, kuten Ergomy Totaliin, kiinnitettynä.

Potilaan hoitoasentoa on helppo vaihdella säädettävän selkätuen, päätuen ja polvien kohotuksen avulla.

Isot Ø 200 mm pyörät auttavat siirtämään potilasta epätasaisessa maastossa.

Lukittavat, ulosvedettävät kahvat paarien molemmissa päissä mahdollistavat kantamisen tarvittaessa.

Carbon-paarit voidaan säätää matalaan ala-asentoon ja suoristaa, mikä helpottaa maassa makaavan potilaan kyytiin ottamista.

Kuljetusasennossa paarit ovat optimaalisella korkeudella potilaan hoitamiseen ja paarien turvalliseen siirtämiseen ajoneuvon ulkopuolella.

 

Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä teille parhaiten sopiva ratkaisu.

Valmistaja: Frestems Oy