Pensi Carbon -paarit

MONIKÄYTTÖISET PAARIT KOKO POTILAAN SIIRTO- JA KULJETUSKETJUUN, AMBULANSSEIHIN JA MUIHIN PAARIKULJETUKSIIN HYVÄKSYTTYIHIN TIELIIKENNEAJONEUVOIHIN

Pensin paarit mukautuvat kattavasti potilaan siirtämiseen. Potilas voidaan siirtää ja kuljettaa ergonomisesti useimmissa tapauksissa samoilla paareilla lähtöpaikasta hoitopaikkaan.

Pensin paarit ovat ammattimaiselle hoito- ja kuljetushenkilöstölle helppoja ja ergonomisia käsitellä, sekä potilaille miellyttäviä ja turvallisia. Monitoimipaarit muuntuvat tarvittaessa tuoliasentoon, mahtuvat ahtaista tiloista ja ratkaisevat ajoneuvoon lastauksen haasteet. Eivätkä ne paina tai vie enempää tilaa kuin perinteiset työntöpaarit – päinvastoin!

Monikäyttöisillä paareilla ja innovatiivisilla lisävarusteilla voidaan rakentaa yksilöllinen, juuri tarpeitanne vastaava kokonaisratkaisu.

  • Lastaa paarit ajoneuvoon/ajoneuvosta kevyemmin
  • Ota potilas paareille vaikka suoraan seisovasta asennosta
  • Siirrä potilasta vähemmällä kuormituksella – ja useimmissa tapauksissa vain yhdellä paarilla
  • Liiku sujuvasti kapeissakin tiloissa
  • Laskeudu pehmeästi portaissa

Pensi Carbon on ultrakevyt monitoimipaari – paino vain 29 kiloa (ilman lisävarusteita).

Paareilla ammattimainen hoito- tai kuljetushenkilöstö voi siirtää potilasta tieliikenneajoneuvon ulkopuolella ja kuljettaa tieliikenneajoneuvossa hyväksyttyyn kiinnitysjärjestelmään, kuten Ergomy Totaliin, kiinnitettynä.

Potilaan hoitoasentoa on helppo vaihdella säädettävän selkätuen, päätuen ja polvien kohotuksen avulla.

Isot Ø 200 mm pyörät auttavat siirtämään potilasta epätasaisessa maastossa.

Lukittavat, ulosvedettävät kahvat paarien molemmissa päissä mahdollistavat kantamisen tarvittaessa.

Pensi Carbon -paarit voidaan säätää matalaan ala-asentoon ja suoristaa, mikä helpottaa maassa makaavan potilaan kyytiin ottamista.

Kuljetusasennossa paarit ovat optimaalisella korkeudella potilaan hoitamiseen ja paarien turvalliseen siirtämiseen ajoneuvon ulkopuolella.

 

Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä teille parhaiten sopiva ratkaisu.

Valmistaja: Frestems Oy

HUOLTO JA VARAOSAT

Kohti huoletonta ja huoltovapaata arkea

Pensin ambulanssituotteet on suunniteltu kestämään käyttöä haastavissakin olosuhteissa. Paarit ja muut siirtokuljetustuotteet kehitetään mahdollisimman huoltovapaiksi ja helpoiksi huoltaa.

Tarvittaessa huolto sujuu mahdollisimman tehokkaasti. Pensin kansainvälinen huoltoverkosto palvelee paikallisesti lähelläsi. Asiakkaanamme et joudu käyttämään aikaasi varaosien etsimiseen – saat ne paikallisesta varaosavarastostamme. Autamme myös sopivien lisävarusteiden valinnassa, mikäli haluat tuotteista entistä monikäyttöisempiä.

TAKUU

Kestävät ja laadukkaat tuotteet

Kaikilla Pensin valmistamilla tuotteilla on vuoden takuu. Tuotteemme on kuitenkin suunniteltu kestämään vuosien käyttöä haastavissa olosuhteissa.

Meille on kunnia-asia tehdä asiat kerralla oikein ja valmistaa virheettömiä tuotteita, joiden avulla asiakkaamme voivat kehittää sekä työympäristöä että potilaskuljetusten laatua. 

PENSIN MYYNTIEHDOT

Pensin tavoitteena on ylittää asiakkaiden odotukset. Pidämme lupauksemme ja panostamme korkeaan asiakastyytyväisyyteen. Jokainen pensiläinen vastaa omalla työpanoksellaan asiakkaalle toimitettujen ratkaisujen korkeasta laadusta.