Ergomy TOTAL

PAARIEN KIINNITYS- JA LASTAUSJÄRJESTELMÄ AMBULANSSEIHIN JA MUIHIN PAARIKULJETUKSIIN HYVÄKSYTTYIHIN TIELIIKENNEAJONEUVOIHIN

Ergomy TOTAL paarien kiinnitys- ja lastausjärjestelmä auttaa ammattimaista hoito- tai kuljetushenkilöstöä lastaamaan paareilla makaava potilas tieliikenneajoneuvoon ja sieltä ulos, sekä lukitsemaan paarit tieliikenneajoneuvoon turvallisesti kuljetuksen ajaksi. Lisäksi lisävarusteiden avulla paareilla makaava potilas voidaan siirtää parempaan hoitoasentoon ajoneuvossa.

Ergomy TOTAL on suunniteltu lastaamaan ja kuljettamaan potilas Carbon-monitoimipaareilla ambulanssissa tai muussa paarikuljetukseen hyväksytyssä ajoneuvossa. Ergomy TOTALissa on sähköavusteinen lastaus/uloslastaus paareille langattoman käyttökytkimen avulla. 

Potilaan lastaus ja uloslastaus ajoneuvoon ja ajoneuvosta on helppoa ja ergonomista. Oikean lastauskorkeuden määrittäminen laitteen alla olevien laser-osoittimien avulla on yksikertaista. Ajoneuvossa Carbon-monitoimipaarit lukittuvat automaattisesti alustaan varmistaen turvallisen potilaan kuljetuksen.

Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä teille parhaiten sopiva ratkaisu.

Valmistaja: Frestems Oy