Pensi Ergomy TOTAL

PAARIEN KIINNITYS- JA LASTAUSJÄRJESTELMÄ AMBULANSSEIHIN JA MUIHIN PAARIKULJETUKSIIN HYVÄKSYTTYIHIN TIELIIKENNEAJONEUVOIHIN

Pensi Ergomy TOTAL paarien kiinnitys- ja lastausjärjestelmä auttaa ammattimaista hoito- tai kuljetushenkilöstöä lastaamaan paareilla makaava potilas tieliikenneajoneuvoon ja sieltä ulos, sekä lukitsemaan paarit tieliikenneajoneuvoon turvallisesti kuljetuksen ajaksi. Lisäksi lisävarusteiden avulla paareilla makaava potilas voidaan siirtää parempaan hoitoasentoon ajoneuvossa.

Ergomy TOTAL on suunniteltu lastaamaan ja kuljettamaan potilas Pensi Carbon -monitoimipaareilla ambulanssissa tai muussa paarikuljetukseen hyväksytyssä ajoneuvossa. Ergomy TOTALissa on sähköavusteinen lastaus/uloslastaus paareille langattoman käyttökytkimen avulla. 

Potilaan lastaus ja uloslastaus ajoneuvoon ja ajoneuvosta on helppoa ja ergonomista. Oikean lastauskorkeuden määrittäminen laitteen alla olevien laser-osoittimien avulla on yksikertaista. Ajoneuvossa Pensi Carbon -monitoimipaarit lukittuvat automaattisesti alustaan varmistaen turvallisen potilaan kuljetuksen.

 

Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä teille parhaiten sopiva ratkaisu.

Valmistaja: Frestems OyHUOLTO JA VARAOSAT

Kohti huoletonta ja huoltovapaata arkea

Pensin ambulanssituotteet on suunniteltu kestämään käyttöä haastavissakin olosuhteissa. Paarit ja muut siirtokuljetustuotteet kehitetään mahdollisimman huoltovapaiksi ja helpoiksi huoltaa.

Tarvittaessa huolto sujuu mahdollisimman tehokkaasti. Pensin kansainvälinen huoltoverkosto palvelee paikallisesti lähelläsi. Asiakkaanamme et joudu käyttämään aikaasi varaosien etsimiseen – saat ne paikallisesta varaosavarastostamme. Autamme myös sopivien lisävarusteiden valinnassa, mikäli haluat tuotteista entistä monikäyttöisempiä.

TAKUU

Kestävät ja laadukkaat tuotteet

Kaikilla Pensin valmistamilla tuotteilla on vuoden takuu. Tuotteemme on kuitenkin suunniteltu kestämään vuosien käyttöä haastavissa olosuhteissa.

Meille on kunnia-asia tehdä asiat kerralla oikein ja valmistaa virheettömiä tuotteita, joiden avulla asiakkaamme voivat kehittää sekä työympäristöä että potilaskuljetusten laatua. 

PENSIN MYYNTIEHDOT

Pensin tavoitteena on ylittää asiakkaiden odotukset. Pidämme lupauksemme ja panostamme korkeaan asiakastyytyväisyyteen. Jokainen pensiläinen vastaa omalla työpanoksellaan asiakkaalle toimitettujen ratkaisujen korkeasta laadusta.