Monikäyttöiset tuotteet tuovat säästöjä ja parantavat työergonomiaa

Pensin monikäyttöiset tuotteet parantavat potilaiden siirtämisen ja kuljettamisen laatua ja tehokkuutta. Tarjoamme ammattimaisen hoito- ja kuljetushenkilöstön käyttöön kevyet ja kestävät siirtokuljetusratkaisut – edullisilla käyttökustannuksilla. Pensin tuotteet perustuvat innovatiivisiin ja ainutlaatuisiin ratkaisuihin. Siksi niiden  monikäyttöisyyttä kannattaa verrata muihin markkinoilla oleviin tuotteisiin.

Käyttäjäkokemusten ja TTL:n tutkimuksen mukaan Pensin tuotteet parantavat ammattimaisen hoito- ja kuljetushenkilöstön työergonomiaa, sekä keventävät ja tehostavat heidän työtään. Yleisimmät ammattikäyttäjien haasteet potilaiden nostossa, siirtämisessä ja ajoneuvoon lastauksessa on otettu huomioon jo Pensin tuotteiden suunnittelussa. Potilaiden siirtokuljetustuotteet ovat helppokäyttöisiä, ja tasaisella alustalla joitakin Pensin tuotteita kuten paareja voi käyttää jopa yksin.

Valitsemalla Pensin tuotteet, valitset myös helpomman ja kevyemmän tavan työskennellä. Me huolehdimme, että käytössänne on pitkällä tähtäimellä kustannustehokas ja toimiva ratkaisu. Emme katoa kauppojen jälkeen, vaan autamme tuotteiden käytössä ja potilaan siirto- ja kuljetusketjun kehittämisessä. Tuotteet kestävät kovassakin käytössä. Tarvittaessa huollamme laitteet, totta kai tehokkaasti ja nopeasti.

Pensin tuotteet ovat CE-merkittyjä luokan I lääkinnällisiä laitteita. Ne täyttävät sekä uuden EU:n lääkinnällisten laitteiden asetuksen (2017/745) että soveltuvin osin standardien 1865 ja 1789 vaatimukset.

Tarpeisiinne soveltuva kokonaisratkaisu on helpointa suunnitella yhteistyössä Pensin asiantuntijoiden kanssa. Ota yhteyttä, ja ratkaistaan yhdessä potilaiden siirtämisen ja kuljettamisen haasteenne.