Monikäyttöiset ambulanssituotteet tuovat säästöjä ja parantavat työergonomiaa

Pensin monikäyttöiset ambulanssituotteet parantavat potilaskuljetusten laatua ja tehokkuutta. Tarjoamme käyttöösi markkinoiden kevyimmät ja kestävimmät siirtokuljetusratkaisut – edullisilla käyttökustannuksilla.

Käyttäjäkokemusten ja TTL:n tutkimuksen mukaan Pensin tuotteet parantavat työergonomiaa sekä keventävät ja tehostavat ensihoitajien työtä. Kaikki potilaskuljetusten haasteet nostossa, kuljetuksessa ja lastauksessa on ratkaistu jo tuotteiden suunnittelussa. Pensin ambulanssi- ja siirtokuljetustuotteet ovat niin helppokäyttöisiä, että niitä voi käyttää useimmissa tilanteissa jopa yksin – ergonomisesti ja turvallisesti.

Valitsemalla Pensin tuotteet valitset myös helpomman ja kevyemmän tavan työskennellä. Me huolehdimme, että käytössänne on pitkällä tähtäimellä edullisin ja toimivin ratkaisu. Emme katoa kauppojen jälkeen, vaan autamme tuotteiden käytössä ja potilaan siirtoketjun kehittämisessä. Tuotteet kestävät kovassakin käytössä ja tarvittaessa huolto sujuu tehokkaasti ja nopeasti.

Pensin tuotteet perustuvat innovatiivisiin ja ainutlaatuisiin ratkaisuihin, siksi niiden monikäyttöisyyttä kannattaa verrata muihin markkinoilla oleviin tuotteisiin. Tarpeisiinne soveltuva kokonaisratkaisu onkin helpointa suunnitella yhteistyössä Pensin asiantuntijan kanssa. Ota yhteyttä ja anna meidän ratkaista potilaskuljetusten haasteenne!